8 Декември в Къща за гости\"Орлец\" - Смолян - с.Буйново


ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2012 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Къща за гости\"Орлец\" - Смолян - с.Буйново

нощувки 2
звезди 2
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 30 лв.

Допълнителна информация:

Ако искате да прекарате незабравим уикенд с приятели или колеги, почивка в планината, да релаксирате с неустоимо планинско приключение в Средните Родопи - Къща за гости \"Орлец \" е точното място. Намира се в с. Буйново района на Триград - Ягодина.На 8 километра след Ягодинската пещера., сгушена сред природа на прочутото „Буйновско ждрело \"
на 1370м надморска височина -чудесен климат за почивка в планината през всеки един сезон от годината. Екипът ни Ви кани да се позабавлявате на велопоход или разходка в планината, да преживеете екстремно удоволствие на offroadсафари или да се забавлявате на футболното игрище, наслаждавайки се на ромона на поточетата и песните на горските птички -неописуема красота.

Къща за гости \"Орлец \" с. Буйново разполага с 8 стани и 2 апартаментa. Всяка стая разполага с отделен санитарен възел, кабелна телевизия, локално отопление. Къщата за гости разполага с 40 местен ресторант, чевермеджийница и 40 местна лятна градина, аранжирани в типичен родопски стил. Барбекюто и пещникът са основната атракция в двора, където и гостът може да провери кулинарните си умения. Предлагат се и хакартерни за района ястия - пататник, клин, боб на фурна, пърленки, катми и др.

2018 2 нощувки + 2 вечери с ТОП оркестър и СПА-до Арбанаси и Велико Търново

Добре дошли в най-цветния комплекс до Велико Търново и Арбанаси! Искате да отпразнувате весело Студентския празник с ГОЛЯМ оркестър с жива музика? А също така да се заредите с нови сили, отмаряйки... още
2 нощ. 89 лв.


-

... още
нощ. лв.


-

... още
нощ. лв.
//end wrapper
За контакти:
gsm: 0886344660
mail: info@8dekemvri.com
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава