8 Декември в Хотел - Истанбул, Турция


ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2012 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Хотел - Истанбул, Турция

нощувки 1
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 1
басейн
 
цена 149 лв.

Допълнителна информация:

Ден 1-Истанбул-Отпътуване от Пловдив в 00.05 ч.
по маршрут Одрин – Истанбул - 460 км.
1 Ден. Пристигане сутринта в Истанбул.
Обзорна екскурзия по старата част на града с автобус-преход в азиатската част по висящия мост, един от най-големите в света. Ще видите Босфора, Златният рог, кулата Галата, Девическата кула, дворецът Бейлербей, Долмабахче сарай, Чиран сарай, най-красивите джамии в Ренесансов стил.

Пешеходна разходка по старата част на града с посещение на Синята джамия \\\" Султан Ахмет \\\", Xиподрума и Света София (по желание).

Свободно време за разходка в Капалъ чарши - най-големият закрит пазар или други обекти. По желание - разходка по Босфора с корабче /13:00 ч./ - срещу допълнително заплащане.

Възможност за организиране на вечеря в турско заведение с богата шоу програма, кючекчийки и турски ястия /Ориент хаус или Гар вариете/ и нощувка в хотел ***.

2-ри ден:

Закуска в ресторанта на хотела. Възможност за посещение на султанския дворец Долмабахче сарай /09:00 ч./. и аквариума Тюркуазу /13:00 ч./.

Свободно време за разходка по Капалъ чарши и Египетския пазар.


Отпътуване в 17:00 ч

2018 2 нощувки + 2 вечери с ТОП оркестър и СПА-до Арбанаси и Велико Търново

Добре дошли в най-цветния комплекс до Велико Търново и Арбанаси! Искате да отпразнувате весело Студентския празник с ГОЛЯМ оркестър с жива музика? А също така да се заредите с нови сили, отмаряйки... още
2 нощ. 89 лв.


-

... още
нощ. лв.


-

... още
нощ. лв.
//end wrapper
За контакти:
gsm: 0886344660
mail: info@8dekemvri.com
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава